Zoeken naar leuven

leuven
Liefst Leuven.
Kies maar uit, Leuven heeft het allemaal. Wil je meer informatie? Lenteshopping, hét Mode Weekend van Leuven, op 3-4 maart 2018. Liefst Leuven Partners. Tiensestraat 30 3000 Leuven info@liefstleuven.be T 0486/635143 Handelscoach Tine Vandeweerd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
BAAS Leuven MIJNLEUVEN.
BAAS Leuven is een project van MIJNLEUVEN en BAAS, met de steun van EFRO, de Europese Unie en Leuven MindGate Starters. In samenwerking met Bryo/VOKA, Securex, Xerius, Start-It@KBC, VDAB, Syntra, SBB, BNP Paribas Fortis en Microstart. Dan stel je die toch gewoon!
Leuven Het Nieuwsblad.
Vrouw bevalt van dochter langs drukke steenweg in Leuven, studente en verpleegster schieten meteen te hulp. Achter een rij autos langs de Tiensesteenweg in Leuven is dinsdag een vrouw bevallen van een dochter. Tijdens een wandeling braken plots haar vliezen.
Huis van het Kind Stad Leuven.
Schrijf je in voor een activiteit van Huis van het Kind. Het nieuwe Groeipakket. Geef je kinderspullen een tweede leven. Bezoek Huis van het Kind Leuven! Ben jij onze nieuwe vrijwilliger? Meer over onze netwerk-vzw. Huis van het Kind Leuven. Savoyestraat 4, 3000 Leuven.
Leuven Capitant.
Capitant Skill Program. Type: Workshop, 18 February 2015. Start To Invest. Type: Lecture, 15 October 2014. Type: Lecture, 13 May 2014. Invest in Whisky. Type: Lecture, 02 December 2014. EY: Valuation Workshop. Type: Workshop, 25 November 2014. Leuven Business School.
Quetzal Leuven Quetzal België.
3000 Leuven route. T: 016 50 03 14. Ma Vr: 1200: 2200.: Zat Zon: 1300: 1800.: Quetzal BVBA BE 0861.671.487 Webdesign Leuven Buro 86. Door op OK te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Leuven Idee Kids vzw.
Ook kan je gratis parkeren op de parking van de school. Deze parking bevindt zich naast het speeltuintje in de Léon Collinslaan. Indien je kind moeilijk te been is of in een rolstoel zit, gelieve Idee Kids een belletje te geven op het nummer 09 210 80 00.
Radio Scorpio Leuven FM106.
Luisteren kan vanaf 9pm CET via Radio Scorpio op 106fm Leuven of www.radioscorpio.be! De jongste Sterrenplaten met het Sun Araw interview live fragmenten van Les Ateliers Claus, de vooruitblik naar BEAF 2017 en exclusief evenals futuristisch werk van Klein en Ziúr kan je nog steeds herbeluisteren via de link hieronder.
Wielerpeloton zakt morgen af naar Leuven voor Brabantse Pijl Leuven Regio HLN.
Vertommen De start van de Brabantse Pijl op de Grote Markt in Leuven lokt elk jaar veel toeschouwers. De Brabantse Pijl is de afsluiter van het klassieke voorjaar van Flanders Classics. Traditiegetrouw ligt de start in het centrum van Leuven en de finish in Overijse.
Infraligne Infraligne Leuven.
Wil je graag gezond vermageren, weer meer energie krijgen, tips om lekker lichter te eten of wil je gewoon wat meer bewegen kom dan zeker langs in onze studio of maak nu een afspraak voor een gratis figuuranalyse. Wij hebben er alvast zin in! Infraligne Leuven verwelkomt.

Contacteer ons