Op zoek naar pulderbos?

pulderbos
Pulderbos Wikipedia.
8 Bekende inwoners. Pulderbos was een zelfstandige gemeente tot einde 1976. Pulderbos heeft een oppervlakte van 1035, km en telde op 31 december 2003 2664 inwoners. Het dorp werd in 2008 officieel uitgeroepen tot het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen.
Pulderbos Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
inventaris bouwkundig erfgoed geheel plaats. Locatie Pulderbos Zandhoven. Inventarisatie Zandhoven geografische inventarisatie: 01-12-1985 31-12-1985. Van Reeth, Flor Ontwerper. Kempische woon en landbouwgemeente gelegen aan zuidzijde van de autosnelweg E17; weekendtoerisme omwille van de loof en naaldbossen; in 1976: 1841 inwoners, oppervlakte van 1035 hectare. De oudste vermelding van het Pulderbos dateert uit de 13de eeuw.
Pulderbos revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren vzw Goededoelen.be.
Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben. Pulderbos revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren vzw Vereniging zonder winstgevend doel. Officiƫle naam: PULDERBOS REVALIDATIECENTRUM VOOR KINDEREN EN JONGEREN. 2242 Zandhoven Pulderbos.
Blanco Pagina.
Kaart Pulderbos ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Pulderbos of bereken een route van of naar Pulderbos, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Pulderbos. De plattegrond Pulderbos van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.

Contacteer ons