Zoeken naar de verwant wiekevorst

de verwant wiekevorst
De Verwant Brasserie te Wiekevorst.
Kom tijdens een fiets of wandeltocht met een frisse pint tot rust op ons groot zonneterras. Geen wachtwoord, meteen surfen. Plaats voor 25 autos. Volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 2222 Wiekevorst Heist-Op-Den-Berg. Bel: 014 73 88 73. Reserveer je tafel. 2019 De Verwant Website by Tonc.
De Verwant 2222 Wiekevorst, Wiekevorst-Dorp 59 Op café gaan.
Meer info over deze zaak toevoegen? Meld het ons en we passen het zo snel mogelijk aan. Jouw correcties en/of aanvullingen. Beoordelen Delen Delen. Wiekevorst-Dorp 59, 2222 Wiekevorst Heist-op-den-Berg. 014 73 88 73 Tel. Grote kaart vleesgerechten, visgerechten., contacteer deze zaak. Contacteer De Verwant.
Openingsuren Brasserie de Verwant Wiekevorst Wiekevorst-Dorp 59.
Brasserie de Verwant. Brasserie de Verwant aan de Wiekevorst-Dorp 59 in Wiekevorst is vandaag geopend van 1130: tot 2200. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
Brasserie de Verwant Restaurant Heist-op-den-Berg Inforegio.be.
Bij de Verwant in Wiekevorst tussen Herentals en Heist-op-den-Berg kan je genieten met familie of vrienden zowel s middags als s avonds. Onze keuken is doorlopend geopend woensdag t.e.m zaterdag vanaf 11u30u tot 21u. Hier serveert men lekkere Vlaamse gerechten als ook verfijnde suggesties, vlees en visgerechten, wokschotels en frisse salades.
De Verwant, lekker en sfeervol C-life.
In de historische brouwerswoning in het centrum van Wiekevorst opende begin 2015 een gloednieuwe brasserie de deuren. Aromas van lekkere gerechten en koffie die staat te pruttelen drijven je er tegemoet, het sfeervol ingerichte interieur en de aangename ontvangst zorgen er voor een ontspannen gevoel Kortom, de Verwant is dé plek om even tot rust te komen bij een snelle lunch, een heerlijk diner of een lekker drankje.
Brasserie gaat vindingrijk om met maandenlange werken voor d. AM Het Nieuwsblad.
Alles bij elkaar zal dat tot eind 2019 duren. Bij brasserie De Verwant springen ze alvast creatief om met de te verwachten hinder: zij openden een pop-up parking voor hun klanten. Tijdens de ingrijpende werken in het hart van Wiekevorst wordt in vijf fases een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd in verschillende straten.
De 10km Van Wiekevorst.
De 10km van Wiekevorst. Vr 19 juli 2019 Voetbalterreinen SC Wiekevorst. Klik hier voor de foto's' van De 10km van Wiekevorst editie 2018. Op vrijdag 19 juli 2019 organiseert Kwb Wiekevorst De 10km van Wiekevorst, die doorgaat aan de voetbalterreinen van SC Wiekevorst.
Home.
Van harte welkom op de website van Brasserie t Straatje te Wiekevorst. Kom bij ons genieten van een kop koffie, iets lekkers fris, een snelle hap, uitgebreid tafelen of proef onze heerlijke suggesties. Ook de snoepers onder ons vergeten we natuurlijk niet.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
de Verwant Heist-op-den-Berg Wiekevorst, Antwerpen.
Jim van Woensel November 11, 2016. Zeer lekkere everzwijn stoofpotje geten. de verwant wiekevorst. de verwant wiekevorst photos. de verwant wiekevorst location. de verwant wiekevorst address. de verwant wiekevorst. de verwant wiekevorst. de verwant heist-op-den-berg wiekevorst. More Great Places in Antwerp.:

Contacteer ons