Meer resultaten voor Opdorp

Opdorp
Kasteel van Opdorp Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Voormalig kasteel van Opdorp, thans MPI Capelderij en heemkundig museum. Oudste vermelding van" een opperhuys rondomme omwatert, een hof met schueren ende stallen ende duyfhuys" in de XX-penningcohier van Opdorp van 1572, toen in het bezit van Jan van Marselaer.
N-VA stelden kandidaten voor in Opdorp Buggenhout Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? N-VA stelden kandidaten voor in Opdorp. 05/05/2018 om 1944: door pierre.van.rossem@telenet.be Print Corrigeer. Buggenhout N-VA oordeelde de Dries in Opdorp best geschikt om een groepsfoto van de kandidaten te schieten, die in oktober naar de gunst van de kiezer dingen.
Home Het Middelpunt.
Firmin De Brandt, Opdorp, voorzitter. Nicole Van Puyvelde, Opdorp, bestuurslid. Kris Van den Bossche, Opdorp, bestuurslid. Ann Van Assche, Opdorp, bestuurslid. Leo Van Campenhout, Opdorp, bestuurslid. Erik Van den Broeck, Opdorp, bestuurslid, secretaris / penningmeester. Annemie De Wachter, Bornem, bestuurslid.
23.000 extra narcissen in Opdorp Buggenhout Regio HLN.
Geert De Rycke De mensen van Middenstand Opdorp Leeft gaan een druk jaar tegemoet. Buggenhout Twintig jaar nadat voor het eerst 100.000 paasbloemen geplant werden op de Dries, komen er 23.000 narcissen bij in Opdorp. Middenstand Opdorp Leeft MOL doet de beplanting in een druk jubileumjaar naar aanleiding van de 25ste verjaardag.
9255 Opdorp Buggenhout UiT in Vlaanderen.
zondag 8 juli 2018. Dorpsfeest met rommelmarkt. Kermis of feestelijkheid. Van 23 augustus 2018 tot 27 augustus 2018. Opdorp Buggenhout, Kasteel van Opdorp. zondag 9 september 2018. Heropening van de gerenoveerde lokalen van Heemkring Ter Palen. Opdorp Buggenhout, Kasteel van Opdorp.
Opdorp Wikipedia.
Opdorp ligt dan wel in het stroomgebied van de Rupel, die verder ten oosten in Klein-Brabant in de Schelde vloeit, maar het dorp sluit door zijn ligging in de provincie Oost-Vlaanderen soms ook aan bij de Oost-Vlaamse Denderstreek. Opdorp maakt deel uit van het toeristische regioverbond Scheldeland.
De wandelaar in Opdorp Wandelroute RouteYou.
Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring en de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. De wandelaar in Opdorp. RouteYou Landelijke Gilden fiets, wandel en autoroutes Routes De wandelaar in Opdorp.
Aha, Opdorp op het Web.
over de fietsroutes die over het grondgebied lopen, de jaarlijkse evenementen en alles wat een toerist praktisch van nut kan zijn. Het tweede deel Leven" en wonen" in Opdorp geeft een opsomming van al wat voor bewoners of toekomstige bewoners van nut kan zijn.
Opdorp zwaait met eigen vlag Buggenhout Het Nieuwsblad.
Vooral de periode dat Opdorp een vrije heerlijkheid was, trekt de aandacht. Opdorp, geprangd tussen het Graafschap Vlaanderen en het Hertogdom Brabant, was toen een soort Monaco avant la lettre, zegt De Brandt. Hier werd handel gedreven zonder al te veel belasting te moeten betalen.
Huisjesslakken palmen Dries in Buggenhout Regio HLN.
Daarvoor zullen dit jaar 350 huisjesslakken het groene plein inpalmen mooi versierde polyester exemplaren weliswaar. Middenstand Opdorp Leeft MOL trekt hiermee voor haar tweejaarlijkse openlucht tentoonstelling de kaart van de onthaasting. Voor Middenstand Opdorp Leeft MOL is 2018 een feestjaar, want de vereniging bestaat 25 jaar.

Contacteer ons