Meer resultaten voor oevel

oevel
De beste hotels in de buurt van Oevel TripAdvisor.
Hotels in Oevel. Restaurants in Oevel. Wat te doen in Oevel. Alle Oevel hotels. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Heemmuseum van de Zuiderkempen. In de buurt van treinstations. Hotels in de buurt van station Testelt.
Meteovista Cookies.
Hiermee krijgen wij inzicht in een aantal technische gegevens zoals uw IP-adres, uw besturingssysteem, de browser die u gebruikt, de internetpagina die u bezocht voordat u op onze site terecht kwam en de pagina's' die u bezoekt op onze website.
2260 Oevel Westerlo UiT in Vlaanderen.
zondag 4 november 2018. Tweedehandsbeurs in speelgoed. Oevel, Biehal en Biekorf. Historisch Streekmuseum van de Zuiderkempen. Oevel, Historisch Streekmuseum van de Zuiderkempen. Historisch Streekmuseum van de Zuiderkempen. 2260 Oevel Sint-Michielsstraat 2. Historisch Streekmuseum van de Zuiderkempen. 2260 Oevel Sint-Michielsstraat 2.
Megaslachthuis in Oevel komt er niet: Raad van State verniet. Westerlo Het Nieuwsblad.
Foto: MARLIES VAN BAEL. Oevel / Westerlo. De Raad van State heeft de milieuvergunning vernietigd van het slachthuis Sus Campiniae in Oevel, deelgemeente van Westerlo. Dat meldt het bedrijf zelf. Minister van Omgeving Joke Schauvliege zal de milieuvergunning nu opnieuw moeten beoordelen en bijkomend motiveren.
Oevel Wikipedia.
Bronnen, noten en/of referenties. Oud-burgemeesters Oevel tot fusie in 1977; Gemeente Westerlo. Zie de categorie Oevel van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Plaatsen in de gemeente Westerlo Deelgemeenten: Oevel Tongerlo Westerlo Zoerle-Parwijs. Overige plaatsen: Heultje Oosterwijk Voortkapel Westerlo.
KVV Blauwvoet Oevel.
Vorst Blauwvoet Oevel. Zondag 6 mei om 15u Blauwvoet Oevel Exc. 2e ronde wedstrijden enkel indien we 1e ronde winnen. Donderdag 10 mei 15u Blauwvoet Oevel Pulderbos of Essen. Zondag 13 mei 15u Pulderbos of Essen Blauwvoet Oevel. Lees meer over Eindronde.
Oevel Gemeente Westerlo.
De kapel van Onze-Lieve-Vrouw ten Doorn of Lelie tussen de Doornen in Oevel is opgetrokken in landelijke barok. Het koor uit de eerste helft van de 17e eeuw is het oudste gedeelte, het schip werd in de 18e eeuw gebouwd.
Twee nachten verkeershinder op en rond fly-over in Oevel Westerlo Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Twee nachten verkeershinder op en rond fly-over in Oevel. 25/04/2018 om 1539: door Leo Brouwers Print Corrigeer. Westerlo In de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 april tussen 22 en 6 uur wordt de openbare verlichting op de fly-over tussen de brug over het Albertkanaal en de rotonde aan de kant van DAF Trucks hersteld.
Oevel HLN.
Westerlo Op de Mechelsestraat in Oevel Westerlo botsten gisteren rond 10.45 uur twee auto's' op elkaar bij een kop-staartaanrijding. Eén passagier, een. Westerlo Een motorrijder en een vrachtwagen zijn maandagavond rond 17.30 uur op elkaar gebotst aan de Snelwegstraat in Oevel Westerlo.

Contacteer ons