Op zoek naar Martinushoeve?

Martinushoeve
Ondanks buurtprotest mag Martinushoeve toch uitbreiden Zoersel Het Nieuwsblad.
Ondanks buurtprotest mag Martinushoeve toch uitbreiden. RUP hotel en congrescentrum goedgekeurd. 21/09/2017 om 0257: door JAN VORSSELMANS. Eigenaar Lode Van der Auwera mag zijn hotel en congrescentrum uitbreiden, mits strenge voorwaarden. Eigenaar Lode Van der Auwera mag zijn hotel en congrescentrum Martinushoeve in Halle-Zoersel uitbreiden.
Home Martinushoeve Restaurant Feestzalen.
32 3 568 63 42 Fax: 32 3 568 98 92. Welkom bij de Martinushoeve. Restaurant, feestzalen, een stijlvolle receptie, een spetterend avondfeest, een romantisch diner, een geslaagd seminarie Voor al uw feesten en gelegenheden, hét adres ten noorden van Antwerpen.
Martinushoeve Zandvliet Antwerpen Salino.be.
Martinushoeve is een event locatie gelegen in Zandvliet Antwerpen. Wens je graag meer informatie, neem dan via ons offerte aanvraag formulier rechtstreeks contact op met Martinushoeve. Zij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Salino is jouw digitale eventpartner en helpt je bij het plannen van jouw event.
Restaurant Martinushoeve in Zandvliet.
Over Restaurant Martinushoeve. Spaanse molenstraat 44, 2040 Zandvliet." Een snelle zakenlunch, een verfijnd diner of een gezellig etentje wordt in het sfeervolle restaurant van de Martinushoeve een ontspannen en culinair avontuur. Kleurrijk, smaakvol en met grote aandacht voor de creatieve gastronomie worden de gerechten uitgedacht.
Restaurant t Melkhuis Martinushoeve Restaurant Feestzalen.
32 3 568 63 42 Fax: 32 3 568 98 92. Restaurant t Melkhuis. Een sfeervol interieur, een stijlvolle bediening en een ruime keuze uit de kaart, zorgen ervoor dat ons restaurant t Melkhuis zowel geschikt is voor een snelle zakenlunch, als voor een romantisch diner.
Seizoensmenu Martinushoeve Restaurant Feestzalen.
Martinushoeve BVBA in Antwerpen, Spaanse molenstraat 44, telefoon: 03/568 met openingsuren Feestzalen.
Do nderdag 06/09. Vr ijdag 07/09. Za terdag 08/09. Zo ndag 09/09. Ontdek andere handelaars in de buurt van Martinushoeve BVBA in Antwerpen. Café La Rosa. Over Handelsgids NV. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht. Meld uw zaak gratis aan.
Martinushoeve bestaat 150jaar Zandvliet De Standaard.
In 1858 liet Martinus Snoekx aan de Varkensmarkt in Zandvliet een binnenboerderij bouwen: de Martinushoeve. 150 jaar later is de hoeve als toprestaurant in handen van de vijfde generatie, met als uitbater zijn achterachterkleinzoon Chris Snepvangers. Uitbater Chris Snepvangers centraal van restaurant Martinushoeve, omringd door zijn vast team van medewerkers.Koen Fasseur.
Restaurant Martinushoeve in Berendrecht-Zandvliet-Lillo Antwerpen Eyespot.
uit Zandvliet op 09/01/2014. Was weer een tijd geleden dat we de Martinushoeve hadden bezocht, ik was toch benieuwd of ze de kwaliteit konden vasthoudenik, kan het eigenlijk kort samenvatten. Ja kwaliteit is elke keer weer super en zeker de bediening niet te vergeten prima in orde.
Hotel Domein Martinus België Halle Booking.com.
We verzoeken u om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.

Contacteer ons