Op zoek naar duffel?

duffel
Rode Kruis-Duffel helpt helpen Duffel.
Leerlingen van T Kofschip te Duffel hebben een cursus gevolgd bij het Rode Kruis Duffel. Tijdens deze cursus hebben ze geleerd hoe ze iemand moeten. Op zaterdag 23 april 2016 werd de nieuwe ziekenwagen van Rode Kruis Duffel ingehuldigd. Wij willen hiervoor Reynaers Aluminium bedanken voor de.
Duffel OKRA.
Tip: om het nieuws van Duffel te lezen, ga naar de Website: https//www.okra.be/trefpunt/Duffel: ga naar onderen met de cursor vrij lang dan komt er nieuws. ga naar onderen en klik op meer nieuws. dan vind u de tekst over een voorzorgsmaatregel.
Volkswoningen van Duffel Startpagina.
Een visitatiecommissie van telkens 3 leden uit de visitatieraad brengt dan een bezoek aan de SHM. De 2de visitatieronde is gestart in 2017 en onze maatschappij staat gepland voor 28 en 29 juni 2018. Meer informatie over de Visitatieraad vindt u hier. Volkswoningen van Duffel.
Duffel De Lijn.
Pas positie afbeelding aan. Alle reizigers die binnen de gemeentegrenzen van Duffel de bus nemen, reizen gratis. De enige voorwaarde is dat de op en afstaphalte van de verplaatsing ook binnen de gemeentegrenzen van Duffel liggen. Het biljet 000, euro derde-betaler is enkel op het voertuig verkrijgbaar.
Netedijk Cores.
In Residentie Netedijk komt u volledig tot rust. Het is een gedroomde plek voor iedereen: groen, ver van alle drukte en toch dicht bij het centrum. Duffel is een gemeente met alles binnen handbereik om het u zo aangenaam mogelijk te maken.
Duffel Gazet van Antwerpen.
geeft de gemeente Duffel ook subsidies voor projecten die voldoen aan het subsidiereglement voor mondiale projecten en internationale solidariteit. Van Dijck stelt feestzaal gratis open: Ook" minderbedeelden hebben recht op kerstfeest. Personeelsleden van Huis Van Dijck in Duffel offeren op 9 december hun vrije zondag op voor een vervroegd kerstfeest voor een tweehonderdtal kansarmen.
Pastorale zone Duffel Kerknet.
Pastorale zone Duffel. Pastorale zone Sint-Katelijne-Waver. Pastorale zone Zemst. Behoren tot Pastorale zone Duffel. Parochie O.-L.-Vrouw van Goede Wil, Duffel. Franciscus van Sales, Mijlstraat. 015 31 15 86. Kapelstraat 10, 2570 Duffel. Om een wijziging te melden, moet je je AANMELDEN.
Duffel Vlaanderen.be.
Duffel is een gemeente in de provincie Antwerpen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Duffel behoort tot de politiezone BODUKAP en de brandweerzone Rivierenland. Alle scholen in Duffel. Meer cijfers in de gemeentelijke profielschets. 015 31 12 02 Fax.
OCMW Duffel Sociale Dienst De sociale kaart.
Is een zusterafdeling van. De Craene OCMW Duffel Minder mobielen centrale OCMW Duffel Poets of bejaardenhulp OCMW Duffel Thuisbezorgde maaltijden Sociaal huis Duffel De Waaier Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth. Terug naar resultaatslijst. Footer top de sociale kaart. Footer bottom de sociale kaart.
Fort van Duffel Fortengordels.
Achille neemt je in het fort van Duffel mee op zoek naar de verborgen kanonnen van het fort! Ontdek hoever de kogels vlogen, waarom bomen goed zijn voor beschietingen en hoe het komt dat de treinen zo dicht tegen het fort rijden.

Contacteer ons