Resultaten voor wambeek

wambeek
Info Jogging t Hol Op K.W.B. Wambeek Jogging.
20 waardevolle prijzen worden na de jogging verloot onder de nog aanwezige deelnemers van de 6 en 12 km. Inschrijvingen vanaf 13u00 in de kantine van voetbalclub KFC Wambeek. Locatie: Stenebrugstraat 23b, 1741 Wambeek Ternat. Kleedkamers en douches: voetbalterrein KFC Wambeek.
Editiepajot: TERNAT Kunstgrasveld in Wambeek.
Voor de start van volgend voetbalseizoen wordt er een kunstgrasveld aangelegd en worden er bijkomende kleedkamers gebouwd op de terreinen van KFC Wambeek. KFC Wambeek, FC Dames Ternat en de gemeente Ternat hebben de voorbije maanden intensief samengewerkt om Outdoor Ternat te kunnen starten.
Gemeentelijke Basisschool De Kiem Wambeek, Langestraat 4 1741 WAMBEEK.
Gemeentelijke Basisschool De Kiem Wambeek. Officieel gesubsidieerd onderwijs. Gemeentebestuur van Ternat. Langestraat 4, 1741 WAMBEEK. gewoon lager onderwijs. Stenebrugstraat 1, 1741 WAMBEEK. gewoon lager onderwijs. Zijn deze gegevens niet correct? Adressen van scholen en centra. Websites voor of over onderwijs.
KFC Wambeek Wikipedia.
Bij de laatste gesprekken haakte KFC Wambeek echter af, omdat groen-wit veel belang hechtte aan zijn authenticiteit en aan de belangen van de jeugdspelers. Sporting Ternat en SK Lombeek gingen wel in zee met elkaar en vanaf het seizoen 2006/07 bleven er nog maar twee voetbalclubs meer in Ternat: KFC Wambeek en de fusieclub KSKL Ternat.
Home Landelijke Gilde WAMBEEK-TERNAT-LOMBEEK.
Foto-album: Teerfeest 2018. Nieuws: Jaarlijks eetfestijn. Ons jaarlijks eetfestijn17 en 18 december 2017 gaat door in het parochiehuis te wambeek. Activiteitenverslag: Terfeest 10 februari 23018. Over Landelijke Gilde WAMBEEK-TERNAT-LOMBEEK. Beste bezoeker, Dit is de lokale website van de Landelijke Gilde Wambeek-Ternat-Lombeek.
Bistro Leo Restaurant te Wambeek.
Pol De Montstraat 2, 1741 Wambeek. Voor GPS: Stenebrugstraat 2, 1741 Wambeek. ALLE DAGEN OPEN VAN 12u TOT 22u. 2018 Leo's' Bistro Sitemap Privacy cookies Webdesign Photography by Alter Grafix. Deze website gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Potgieter 8 Wambeek Vlaams-brabant Salino.be.
Potgieter 8 is gelegen in de schaduw van de kerktoren van het charmante Wambeek. De eventlocatie is gelegen in een zalige rustige en groene omgeving, maar blijft op 15 km van Brussel toch zeer vlot bereikbaar. De eventlocatie is gehuisvest in een oude manège die in 2015 gerenoveerd werd met veel oog voor stijl en luxe.
Prijs mazout in Wambeek: 05157, /litre.
Inderdaad, Mazoutonline is een platform dat voor u elke dag de evolutie van de mazouttarieven in België opvolgt, ondermeer in Wambeek. Daarom hebben wij voor elke gemeente mazoutleveranciers geselecteerd op basis van kwalitatieve criteria. In het geval van Wambeek, hebben wij mazoutverdelers geselecteerd die kwaliteitsproducten kunnen leveren en die steeds een professioneel niveau van service bieden.
Kaart Wambeek ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Wambeek of bereken een route van of naar Wambeek, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Wambeek. De plattegrond Wambeek van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.
Davidsfonds Wambeek.
Wie zijn we Bestuur Activiteiten Inschrijven op de activiteitenmailing. Wambeek, Sint-Katharina-Lombeek, Ternat en enkele omliggende gemeenten. Afdeling Wambeek is opgericht in september 1945. Davidsfonds vzw Quinten Metsysplein 12 3000 Leuven tel: 016 31 06 00 fax: 016 31 06 08 info@davidsfonds.be.

Contacteer ons